CrossFit is een manier van trainen waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden

VG MAG
#Crossfit

Jeugd & Kids

Nog geen 18 jaar oud? Dan kan je ook gewoon sporten bij Vondelgym. Voor kids tot 12 jaar is er Vondelgym’s Speelkwartier. Voor jeugd tussen de 12 en de 18 is er Vondelgym Rookies.

Bij Vondelgym’s Speelkwartier kunnen kinderen kiezen om alleen of samen met hun ouders te sporten.

Zaktraining

De term doet van alles vermoeden. Deze training noemen we daarom kortweg vaak the bags. Een kickboks- en/of bokstraining op de bokszak. De training wordt in groepsverband gegeven, maar elke deelnemer heeft een eigen bokszak waarmee gewerkt wordt.

VG MAG
#Trainingen

Running

Elke dag kun je bij Vondelgym onder begeleiding hardlopen. Onze trainers Klaas, Roos, Jermain, Niels en D’Angelo werken met jou aan duurvermogen, snelheid en kracht en helpen je graag jouw running doel te bereiken.