Dit recept is goed voor 2-3 koppen soep

INGREDIËNTEN

1 hele broccoli
½ literkokosmelk
1 liter water
1 el kurkuma
4 roma tomaten
1 el Sriracha
1 á 2 boullionblokjes
zout

225gr tempeh
zonnebloemolie
zout & pepper
basilicum
zeezout vlokken
olijfolie

 

BEREIDINGSWIJZE

Breng een pan met een ½ liter water en ½ liter kokosmelk aan de kook.

Voeg de broccoli, de tomaten en vervolgens de rest van de ingrediënten toe.

Laat het 10 tot 15 minuten koken en pureer daarna met een staafmixer of blender tot een gladde massa.

Snijd de tempeh in blokjes.

Zet nu een pan op middelhoog vuur met een laagje zonnebloemolie.

Bak de tempeh tot deze goudbruin is en voeg wat zout en peper toe.

Doe de soep in een kom, voeg wat basilicum blaadjes en de temeph toe en een beetje zout en een klein scheutje olijfolie.

 

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout