Dadel, kokos en noten proteine bar

Dit heb je nodig

  • 200 gram dadels, ontpit
  • 15 gr kokosvlokken/geraspte kokos
  • 30 gr amandelen
  • 2 scoops  Ekopura purely natural
  • 1 el. kokosolie
  • 25 gram pitten, zaden etc. naar smaak, zoals; zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, chiazaad, lijnzaad.
  • 1 snuf zeezout
  • 4 blokjes pure chocolade – optioneel

Zo maak je het

  • Hak de dadel en amandelen apart van elkaar grof in een keukenmachine
  • Doe nu alle ingrediënten in een keukenmachine en vermaal tot kleine stukjes
  • Kneed tot een bal
  • Bekleed een cakeblik met bakpapier en leg daar de bal in, druk het deeg uit met nog een vel bakpapier tot een platte koek
  • Laat de koek stevig worden in de koelkast voor minimaal een uur
  • Haal de koek uit het blik en snijd er repen of blokjes van
  • Optioneel: smelt de pure chocoladeblokjes au bain marie en giet de gesmolten chocolade in een sliert over de proteïne bars heen
  • Bewaar je no bake proteïne bars in een afgesloten bakje op een droge plek, liefst in de koelkast, maar het kan ook in de voorraadkast.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout