Lieke blogt

Even een update over wat er op dit moment allemaal speelt in mijn drukke leventje. De laatste tijd zit ik dus niet stil. En dat is maar goed ook. Ik heb ontzettend veel toffe klusjes en weet ook steeds duidelijker wat ik zelf wil. Tijd voor een update.

Wat ik de afgelopen weken vooral heb ontdekt is, dat ik voor altijd mijn eigen baas wil zijn. Ik zie het niet meer zitten om voor een baas te werken. Een baas die mij taken en tijden oplegt. Het is mijn leven en ik weet dat ik supersnel werk als de vrijheid krijg. Als ik zelf mijn dagen en tijden kan indelen en als ik zelf kan bepalen wanneer ik even een dagje niets doe.

Ik denk echt dat het onze generatie is. Dat we niet meer gemaakt zijn om maar de standaard uren te maken en vooral dat we onze eigen ideeën hebben hoe het leven eruit moet zien. Ik vind dat echt geweldig. Steeds meer mensen kiezen ervoor om iets voor zichzelf te beginnen, om het zo voor elkaar te krijgen dat ze meer vrije uren kunnen creëren. En dat is wat ik nu ook doe.

Wat kan er veel gebeuren in een jaar

Ik ben nu al meer dan een jaar zelfstandig ondernemer en ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen: ik wil wil nooit meer anders. Soms blijft het spannend met geld, want er is geen vast salaris meer elke maand. Maar ik heb nu genoeg gespaard dat, mocht het ineens allemaal voorbij zijn, ik mezelf nog een aantal maanden kan betalen voordat ik echt actie moet ondernemen. Dat geeft me rust, waardoor ik verder kan dromen.

Ook heb ik de afgelopen weken goed nagedacht over wat ik nou nog meer wil. Dag in dag uit met je eigen ding bezig zijn is heel tof, maar soms ook best vermoeiend. Wat mijn hobby was, werd ineens een verplichting. Soms is het dan heel lastig om inspiratie op te doen of te bedenken wat je volgende project wordt. Ik liep een beetje vast en besloot gewoon maar om te gaan met de flow. Even geen nieuwe dingen meer maar terug naar de basis. De basis van wat Dear Good Morning is.

Zo doe ik nog lekker elke dag mijn selfies, want dat is wat ik graag doe. Jou elke morgen even een goedemorgen wensen, het liefst een lach veroorzaken op je gezicht, zodat je dag al heel wat fijner begint. Even een reminder van “hee ga lekker je bed uit, word energiek en maak er iets van!” Ja, dat is wat ik wil. Voor jou, en voor mezelf.

Dit concept, dat ik al heel lang heb, wordt steeds duidelijker: het ochtendmeisje dat iedereen motiveert om uit bed te springen. Hoe fijn dat ik dit mag doen? Als werk! En dat zorgt ook voor de nieuwe toffe projecten.

Leuke shoots

Gisteren had ik een grote shoot voor de Body&Fit Shop. Ik ben al meer dan een jaar ambassadrice en vond het een hele eer dat o.a. ik het gezicht mag zijn van een grote nieuwe campagne. Waarschijnlijk mag ik over vier weken het eindresultaat al laten zien. Body&Fit Shop verkoopt steeds meer healthy en verantwoorde producten. Binnenkort zal ik daar weer eens wat over schrijven.

Nu we het over shoots hebben, twee maanden geleden was ik op Ibiza voor een hele toffe campagne van Puma. Jullie hebben wellicht al wat foto’s voorbij zien komen op mijn Instagram. Nog twee maanden en dan komt eindelijk deze campagne online. Ik heb al wat beelden mogen zien en het gaat zo ongelooflijk tof en groot worden! Samen met fitgirls uit Ierland en Engeland mogen we de nieuwe collectie van Puma showen. Can’t wait!!

De laatste vlog

Er komt binnenkort een laatste vlog online. Wellicht heb je mijn YouTube banner al gezien, maar ik ga er twee maanden tussenuit. Ik kom daarna “nieuw” terug met andere video formats. Ik ga stoppen met vloggen. Waarom, hoe en WHUUUTUTUTU vertel ik je in mijn laatste vlog. Tijd voor iets nieuws!!

Mijn eigen YouTube staat dan nu wel stil, ik help het YouTube programma Wander nu wel. Ik ben ingehuurd door mijn oude werkgever Endemol – ik werkte er drie jaar als producer voor o.a. Holland’s Next Top Model – om het online reisprogramma Wander te regisseren en te produceren. Ik ben dus creative producer. Dit is een toffe klus om erbij te doen, om nieuwe kennis op te doen maar ook om soms even van Dear Good Morning af te stappen. Zo kom ik ook sneller op ideeën. Daarnaast mag ik voor het programma vaak op pad – mijn eerste reis is bijna!! – dus dat is echt geweldig. Soms even wennen om dus wel op kantoor te zitten en met collega’s te werken maar dit is voor mij zeker een investering. Ik geloof er 100% in dat dit voor Dear Good Morning ook goed gaat helpen.

Mooie persreizen

Een onwijs grote eer: ik mag mee met de jaarlijkse persreis van Glamour. Als Fitgirl mag ik tussen de grote fashion namen mezelf staande zien te houden. Onwijs spannend maar ik kijk er enorm naar uit. Zondag vliegen we naar Rome, waar we alleen maar luxe gaan ervaren. Daar komt sowieso een heel tof foto-verslag van. Mooie aanloop van deze reis is ook de shoot die ik voor Glamour heb gehad. In september komt er een special Glamour uit waar je o.a. een interview kunt lezen over health.

Vanuit Rome vlieg ik meteen door naar Ibiza. Een nieuwe persreis! Dit keer voor matrassenmerk Simba! Zij willen zich meer focussen op het comfort van slapen en ook waarom slapen zo belangrijk is. Ze hebben aan mij gevraagd om verslag te doen van het slaap-event want niets is zo belangrijk als een goede nachtrust als je een ochtendpersoon wilt worden.

Als ik dit allemaal zo opschrijf denk ik ook: JA, het gaat lekker! En het gaat ook lekker. Er komen meer toffe samenwerkingen aan, ik mag steeds vaker vertellen over mijn onderneming, vaker een talk houden over hoe ik in het leven sta en hoe ik jou adviseer en dat is precies waar ik heen wil.

Thanks dat je dit leest en thanks dat je me nog steeds volgt!!
Zullen we daarom binnenkort maar proosten tijdens een nieuwe DGM ontbijt event? September it is!

Liefs, Lienke

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout