Frambozen proteïne kwarktaartjes

Bodem

130 gr dadels (zonder pit)
40 gr kokosolie (gesmolten)
40 gr walnoten
75 gr havermout

Kwarklaag

200 gr kwark
2 blaadjes gelatine
Diepvries frambozen
1 el ahornsiroop
Ekopura vegan protein vanilla

Bereidingswijze

  1. Mix eerst de ingrediënten voor de bodem van de taart in de blender tot een stevige massa (blijft het niet voldoende plakken, voeg dan wat water toe).
  2. Vet muffinbakjes in en verdeel het mengsel stevig over de bodem van het vormpje.
  3. Week daarna de gelatineblaadjes in koud water en los deze daarna op in een heel klein beetje water op laag vuur.
  4. Mix dan de ingrediënten voor de kwarklaag samen met de (opgeloste) gelatine goed door elkaar en schenk deze over bakjes
  5. Laat het taartje ongeveer 1,5 uur opstijven in de koelkast.
  6. Garneer het taartje met frambozen

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout