Recept bananencake

  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels (amandel)melk
  • 1 eetlepel honing (wil je ‘m iets zoeter, gebruik dan agavesiroop)
  • 250 g boekweitmeel of amandelmeel (je kunt ook half-om-half doen)
  • 2 scoops Ekopura vegan protein vanilla
  • 2 theelepels bakpoeder
  • snufje zout

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Prak de bananen in een kom en voeg hierbij de eieren, melk en honing. Roer goed door.
  3. Meng in een grote beslagkom het meel, Ekopura, het bakpoeder en een snufje zout.
  4. Voeg het banaan-eiermengsel toe aan het meel en schep het er met een spatel goed door.
  5. Bekleed een bakvorm met bakpapier en schep hierin het cakemengsel.
  6. Zet 40-50 minuten in de oven. De cake is klaar als je er een satéprikker in steekt en die droog uit het deeg komt.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout