Wat als je wereldhonger, dierenleed en de opwarming van de aarde zou kunnen voorkomen met een voedingspatroon dat jou ook nog doet stralen van binnen uit. Zou je dan je oude gewoontes aan de kant schuiven en de revolutie van je leven ondergaan?

Women on a mission Isabella en Loulou Machinè zijn ervan overtuigd. Zij gooiden hun leven om en kunnen zich sindsdien geen betere lifestyle voorstellen dan de veganistische. Dat houdt in het niet consumeren van dierlijke producten.

In de eerste instantie was hun motivatie om dierenleed te besparen maar in een later stadium verwierven ze de kennis dat de vlees, zuivel en ei industrie de grootste veroorzaker is van de opwarming van de aarde, wordt er elke seconde van de dag een oppervlakte van een voetbalveld gekapt in het tropisch regenwoud voor veevoer en leiden er 765 miljoen mensen op aarde elke
dag honger.

De oorzaak? Zij die er voor kiezen dierlijke producten te consumeren.

Vanuit het platform “Go With The Glow” wat de zusjes kort geleden zijn gestart, delen ze hun ervaring, kennis, recepten, lifestyle en organiseren ze Vegan brunches bij verschillende hotspots in Amsterdam. Tijdens deze brunches laten ze hun gasten kennis maken met de veelzijdigheid van de voedzame en smaakvolle plantaardige keuken en geven zij een lezing over de
lifestyle die hun heeft doen stralen van binnen uit. Hun slogan is dan ook: “Start Glowing by living the most healthy, vibrant and colorful lifestyle possible; a plantbased lifestyle”.

Het menu blijft overigens beschikbaar op de kaart van de desbetreffende hotspot zodat Amsterdam steeds meer Vegan-friendly wordt.

Een plantaardige levensstijl is een eerbied voor al het leven. Een streven naar een harmonieuze samenleving waarin mens, dier en natuur gelijkwaardig zijn. De gedachte dat er geen dieren hoeven te lijden voor onze maaltijd geeft ons veel voldoening. Waarom zouden we dierlijke producten consumeren wanneer we kunnen kiezen uit zoveel smaakvolle, gezonde,
waanzinnige, kleurrijke, heerlijke en ‘Glowy’ producten die plantaardig zijn? Een Vegan dieet maakt je energieker, geaard, warmhartig en laat je stralen van binnenuit.

De uitverkochte voorgaande brunches vonden plaats bij Peoples Place en Bocinq en de eerstvolgende locatie zal de plantaardige keuken in Franse sferen onderbrengen bij Café de Paris.

Ook voor deze editie wordt er een uitgebreid 3 gangen menu geserveerd, krijgen de gasten een kilo groenten geperst in een flesje van Juice Brothers en krijgen ze een “Go With The Glow Magazine Starterskit”.

Zullen zij de uitdaging aannemen om 30 dagen Vegan te gaan?


Info:

Datum: 26 Maart 2016

Locatie: Cafe de Paris, Nes 96

Tijden: 12:00 – 15:00

Dress code optioneel: A touch of French

Tickets: www.tibbaa.com/gowiththeglow

Facebook Instagram

#Gowiththeglow #Startglowing

Voor meer informatie neem contact op met: info@gowiththeglow.nl

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout