Ingrediënten

4 Medjool Dadels, ontpit
1/4 kopje amandelen
1/4 kopje walnoten
1/8 theelepel kaneel
1 kop rauwe cashewnoten
1 citroen, geperst
Schil van een 1/2 citroen
2 lepels zuivere ahornstroop
1/2 vanille stokje, geschraapt (of 1/2 theelepel puur vanille-extract)
1 1/4 kopje Griekse yoghurt
2 kopjes zwarte bessen
1 scoop Ekopura Vegan protein blueberry
Optioneel: Biologische frambozensaus

Bereidingswijze

1. Doe de dadels, amandelen en kaneel in een foodprocessor en puls totdat het mengsel lijkt op kruimels. (kruimelmengsel).

2. Doe daarna de cashewnoten, citroensap, schil van de citroen, ahornstroop, Ekopura, vanilla, Griekse  yoghurt en mix tot het een glad geheel is. (cashew mengsel).

3. Om de cheesecake breakfast bowl te maken, begin je eerst met een laag van het kruimelmengsel en daarna een laag van de cashew mengsel. Maak het af met verse zwarte of blauwebessen.

Geniet ervan!