Voor al het ijzer op de fitness afdeling bij Vondelgym gaan we de samenwerking aan metMatrix de snelstgroeiende fabrikant van fitness toestellen ter wereld.
‘Ik trainde voor het eerst met Matrix toen ik de gym van judo koning, en goede vriend, Henk Grol bezocht’, licht Arie Boomsma, mede eigenaar van Vondelgym, toe. ‘Henk was er trots op dat zijn honk vol stond met onverwoestbare toestellen. Een ijzerwinkel waar je met dingen kan smijten en sleuren zonder bang te zijn iets kapot te maken. Dat moeten wij ook hebben, dacht ik toen al.’ De training waarbij Henk en Arie het Matrix materiaal testten zie je hier en ook onder aan deze pagina.

Matrix heeft inmiddels ook de hele fitness afdeling van Vondelgym geleverd. Vanaf 2 januari kunnen de leden met het merk aan de slag.

Het doel van Matrix is duidelijk;

wij willen fitness toestellen maken die opvallen, uitblinken en nieuwe normen in de branche bepalen. En dat is precies wat we tot nu toe hebben gedaan. Maar dat is nog maar het begin. Elke keer als we een nieuw product introduceren vragen we ons meteen af hoe we het beter kunnen maken. Misschien is dat de reden waarom onze toestellen meer aandacht trekken en minder onderhoud nodig hebben dan de toestellen van de concurrentie.

Matrix is een dochteronderneming van Johnson Health Tech, Ltd. (JHT). Johnson Health Tech fabriceert al sinds 1975 kwaliteitsfitnesstoestellen en is de snelstgroeiende fabrikant van fitnesstoestellen ter wereld. Het bedrijf is ISO 9002- en 9001-gecertificeerd. JHT heeft 20 dochterondernemingen in verschillende landen met hoofdkantoren in Azie en Amerika, en beschikt over de benodigde bronnen en middelen om technologisch zeer geavanceerde toestellen op de markt te brengen. Bovendien kan het bedrijf door schaalvoordelen de best mogelijke waarde leveren.

Innovatie
Al vanaf het begin levert Matrix  karakteristieke toestellen met een superieur industrieel ontwerp en een moderne uitstraling. Matrix was een pionier in het gebruik van grote buizenconstructies voor krachttoestellen. Onze toestellen vallen extra op in sportscholen waar jarenlang alles hetzelfde eruitzag. Wij hebben de ontwerpnorm bepaald waar anderen nu naar streven.

En het veranderen van de branchenormen beperkte zich niet alleen tot de esthetische waarde van onze krachttoestellen. Het uit zich ook in de technologische innovaties van de nieuwe toestellen, zoals de Hybrid Cycle in 2006, gevolgd door de Ascent Trainer, de T7xe-loopband, de krachtapparatuur uit de G7-serie en de Krankcycle.

Matrix is één van de beste fitnessmerken ter wereld en die titel nemen wij zeer serieus. Alleen al in de afgelopen twee jaar hebben we meer innovatieve en unieke concepten op de markt gebracht dan welk ander merk dan ook. Dit kunnen we doen door de combinatie van een getalenteerd ontwikkelteam en de exclusieve partnerschappen met partijen in onze eigen branche, maar ook uit andere bedrijfstakken. We kiezen partners die uitblinken in hun vakgebied en die samen met Matrix de fitnessbranche opnieuw vorm willen geven.

Wil jij Matrix bij Vondelgym komen testen. Schrijf je dan hierin. Doe je dat voor 1 januari, dan train je de eerste maand gratis.

* Voor de CrossFit afdeling bij Vondelgym en de Bag Training werken we samen met andere merken. Daarover later meer.