Die nieuwe hardloopschoenen helemaal afdragen, minder snoepen, vaker hoelahoepen, kilo’s groente en fruit op de markt inslaan, vaker de benenwagen nemen; op de ELLE burelen hebben ze goede voornemens zat. Maar het grote verschil met voorgaande jaren: dít keer willen ze écht volhouden. En daar hebben ze jou voor nodig.

JOIN TEAM ELLE!
Het enige dat je hoeft te doen is de hashtags #teamELLE en #justdoit onder je foto’s zetten, waarmee je alle sportieve en gezonde goede voornemens deelt op Instagram. Doe jij mee, dan kan dit hele fijne prijzen opleveren.

Wie zijn goede voornemen deelt maakt namelijk kans op kaarten voor de exclusieve Nike Training Club Experience op zaterdag 24 januari in Amsterdam. Alle winnaars mogen een vriendin meenemen en samen met team ELLE krijgen ze die dag les van een professionele Nike Master Trainer. En het leuke is: de Training Club Experience vindt plaats in onze net geopende Vondelgym.

PRIJZEN
Aan de slag dus! Deel jouw goede voornemens op Instagram of Twitter met de #teamELLE en #justdoit. (Ter inspiratie: hier vind je alle instagramposts en tweets die met #teamELLE worden gedaan.) Winnaars ontvangen in de komende vier weken een persoonlijke reactie van elle_nl op hun post/tweet – hou je account dus goed in de smiezen. En! Iedere vrijdag kiezen we een weekwinnaar, die naast 2 kaarten een knappe Nike-trainingsoutfit wint.

Succes! #teamELLE #justdoit

Deze actie loopt tot vrijdag 23 januari 2015. Winnaars krijgen persoonlijk bericht via social media. Indien winnaars niet op tijd reageren op hun felicitatiebericht van ELLE kan hun plek vergeven worden aan een andere winnaar. Over deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout