Eindelijk mogen we het melden. Hockeytopper Taeke Taekema, de strafcornerspecialist met de meest bekende naam op de Nederlandse hockeyvelden, maakt vanaf 1 januari deel uit van het Vondelgym team.
Taekema speelde 12 jaar lang in Oranje (242 interlands, 211 goals). Hij is tweede topscorer aller tijden in het Nederlandse hockey, speelde 17 jaar lang in de Hoofdklasse, werd 2x landskampioen en won in 2004 zilver op de Olympische Spelen.

Taekema speelde dit jaar zijn laatste seizoen in de Hoofdklasse en gaat zich nu voor Vondelgym vooral richten op bedrijven (werknemers abonnementen, sponsorships, teambuilding) en topsporters (workshops, trainingen, lezingen). Als voormalig international en Olympier heeft hij niet alleen heel veel ervaring die hij met onze leden kan delen, maar ook een enorm netwerk in de sportwereld. We zijn heel blij met de kennis en contacten die hij meebrengt naar Vondelgym.

Taekema zal vanaf 2 januari veel te zien zijn bij Vondelgym. We kijken ernaar uit hem aan onze leden voor te stellen. Naast Vondelgym is Taekema ook actief bij Quadra Group een management agency, waar hij als Director Sports Marketing leiding geeft aan de sporttak.

Nog geen lid van Vondelgym? Schrijf je hier in voor 1 januari en train je eerste maand gratis!

https://youtu.be/Mxt6uyaxtI0

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout