Beste Overtoomleden,

Het is druk geworden op onze locatie in oost. Om te voorkomen dat we ook daar een ledenstop in moeten voeren, kunnen jullie vanaf 1 september met je Overtoom lidmaatschap niet meer gratis trainen in Oost.

Maar voordat je nu in tranen uitbarst…. niet getreurd! Het valt mee. Het gaat voorlopig alleen om de piekuren. Tijdens de kantooruren (tussen 9u en 17u) kun je wel gewoon (gratis) blijven komen trainen. En ook in de weekenden vanaf 12:00 uur.

Als je toch vóór 9u wil sporten, of juist na 17u, dan kun je een meerabonnement nemen op Vondelgym Oost. Je krijgt dan 50% korting op het reguliere abonnement. Dus 30 euro per maand extra, naast je abonnement aan de Overtoom, om van beide locaties gebruik te kunnen maken.

Verder durven we al wel te verklappen dat we op zoek zijn naar een derde locatie. Ook daar zullen jullie weer de eerste zes maanden gratis kunnen trainen met je huidige abonnement.

Dankzij jullie is ook bij Vondelgym Oost in korte tijd dat verenigingsgevoel ontstaan waar we zo trots op zijn. Dank daarvoor.

Vragen kun je uiteraard stellen bij de balie van beide gyms. En mocht je echt vaker in Oost trainen dan aan de Overtoom, dan kun je het abonnement ook omzetten.

Dank voor jullie begrip en enthousiasme.

Hartelijke groet, ook namens de rest van het team,

Arie

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout