Roze pannenkoeken

Ingrediënten: (voor 6 pannenkoeken)

  • 150 gram havermeel (gebruik havermout om te verpulveren tot meel)
  • 1 schepje Fit Green Protein vanille
  • 1 rijpe banaan
  • 3 el bietensap (puur en ongezoet)
  • 200 ml ongezoete amandel- of havermelk
  • 1 el gebroken lijnzaad (3 el water)
  • 2 tl appelazijn (maakt de pannenkoeken luchtig)
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • snufje zout

Bereidingswijze:

1. Voeg het water toe aan de gebroken lijnzaad en laat dit even zo staan.

2. Mix de droge ingrediënten met elkaar en voeg hier vervolgens de plantaardige melk, water, bietensap, appelazijn en het lijnzaad mengsel aan toe.

3. Mix dit tot een dik glad beslag.

4. Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Schep het beslag in de pan tot je pannenkoeken hebt van ongeveer 10 cm. (Ongeveer 2 el beslag per pannenkoek)

6. Bak aan beide kanten voor ongeveer 4 minuten.

7. Herhaal dit proces tot al het beslag op is.

8. Serveer de pannenkoeken eventueel met vers fruit of stukjes noot.

9. Je kunt de pannenkoeken in een afgesloten bak bewaren in de koelkast voor ongeveer drie dagen.

Voedingswaarde (per pannenkoek 1/6)

  • Energie – Kcal: 132,78
  • Vetten: 2,63g
  • Koolhydraten: 18,94g
  • Vezels: 2,66g
  • Eiwitten: 7,18g

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout