Anne Haakmeester: “Wie heeft dan de maatstaven bepaald wat vrouwelijk is?”

Heb jij wel eens gehoord dat je te gespierd aan het worden bent? Of krijg je regelmatig de vraag of je je nog wel vrouwelijk voelt? ‘Stronger than your boyfriend’ is een campagne die we samen met Arie Boomsma (Vondelgym) zijn gestart om body shaming tegen te gaan. Deze videoserie gaat over vrouwelijkheid, schoonheidsidealen en de liefde voor training. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering online waarin een sterke vrouw centraal staat. Deze week is dat Anne Haakmeester, beter bekend als Fannetiek.

Ze wordt ook wel ‘Barbell-Barbie genoemd, een titel die ze met flaire draagt. Ze heeft aan verschillende bikini-fitness wedstrijden meegedaan en focust zich nu op het inspireren en motiveren van anderen via haar platform Fannetiek, voedingscoaching en personal training.

Haar favoriete quote komt van Nicole Wilkins: “I don’t train for second place”. En dat merk je direct wanneer je Anne in actie ziet in de gym – ze kent maar één modus: #beastmode. Met haar 1.81 meter lange sterke fysiek is ze een ware verschijning. Ze werd ooit door de mannen van Manify ‘sterker dan ons allemaal’ genoemd, en alhoewel we dit niet daadwerkelijk getest hebben, geloven we het direct.

Anne is een chick met ballen en heel veel schoenen. Wist je dat Anne net zoveel sneakers als hakken heeft? En alhoewel ze een beast in de gym is, is ze ook een meisje-meisje is wanneer zij dat wil. Nieuwsgierig? Mooi! Kijk mee, be inspired en deel ook jouw verhaal met de #STYB hashtag.

Women’s Health

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout