“Ik train omdat ik daar gelukkig van word: het is een uitlaatklep en ik zie mezelf sneller, sterker en beter worden. Mijn lichaam is daar het resultaat van.”

Heb jij wel eens gehoord dat je te gespierd aan het worden bent? Of krijg je regelmatig de vraag of je je nog wel vrouwelijk voelt? ‘Stronger than your boyfriend’ is een campagne die we samen met Arie Boomsma (Vondelgym) zijn gestart om body shaming tegen te gaan. Deze videoserie gaat over vrouwelijkheid, schoonheidsidealen en de liefde voor training. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering online waarin een sterke vrouw centraal staat. Deze week is dat Loraine Pengel.

Zeg je allround, dan zeg je Loraine! Ze bokst, lift en CrossFit als de beste, maar weet ook te inspireren als dansdocente. Haar passie voor het sporten is ontstaan na een moeilijke periode. Trainen is voor haar de ideale uitlaatklep. Elke keer jezelf verbeteren en zien dat je sterker en sneller wordt, dat is waar Loraine al die uren voor in de gym staat. Wil je meer over haar horen en zien? Mooi! Kijk mee, be inspired en deel ook jouw verhaal met de #STYB hashtag.

Meer afleveringen zien? Iedere woensdag verschijnt er op Women’s Health een nieuwe video van deze serie online. Dus houd dit STYB-channel in de gaten of bekijk via de onderstaande links alvast de eerste aflevering en de ‘making of’ terug om te zien welke sterke vrouwen nog meer hun opwachting maken.

> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #1: Sigrid Koolhaas
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #2: Anne Haakmeester (Fannetiek)
> Making of: ‘Stronger than your boyfriend’