Brenda van Zaanen-Koolhaas: “Mensen zijn nieuwsgierig: dat ziet er goed uit!”

Heb jij wel eens gehoord dat je te gespierd aan het worden bent? Of krijg je regelmatig de vraag of je je nog wel vrouwelijk voelt? ‘Stronger than your boyfriend’ is een campagne die we samen met Arie Boomsma (Vondelgym) zijn gestart om body shaming tegen te gaan. Deze videoserie gaat over vrouwelijkheid, schoonheidsidealen en de liefde voor training. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering online waarin een sterke vrouw centraal staat. Deze week is dat Brenda van Zaanen-Koolhaas.

Als je Brenda ergens tegenkomt, moet je niet gek opkijken als ze even de handstand doet: ze is altijd in beweging. Ze werd tweede bij de Lowlands Throwdown in 2013, behaalde de individuele Europese CrossFit Regionals en heeft met haar team (The Dutch) Nederland vertegenwoordigd tijdens The Games. Dat Brenda van CrossFit houdt, kun je misschien wel merken. Beter nog: ze leeft ervoor!

Brenda is niet te houden als het om sporten gaat: ze geeft les op het CIOS in Haarlem, geeft CrossFit les in de Vondelgym en is daarnaast in de uren die ze overhoudt voor zichzelf aan het trainen. Deze powervrouw is niet alleen professioneel CrossFitter, maar ook nog eens een kersverse moeder die het liefst non-stop in de gym staat. Haar baby neemt ze geregeld mee. Stoer! Wil je nog meer weten over Brenda? Bekijk hier de vijfde aflevering van ‘Stronger than your boyfriend’.

Meer afleveringen zien? Iedere donderdag herhalen we een video van deze serie op onze site. Dus houd dit STYB-channel in de gaten.

Bekijk ook:

> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #1: Sigrid Koolhaas
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #2: Anne Haakmeester
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #3: Loraine Pengel
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #4: Milou de Winter

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout