Laska van der Let: “Hou van je lichaam, straal dat uit. Zelfvertrouwen maakt een vrouw altijd mooi.”

 

Heb jij wel eens gehoord dat je te gespierd aan het worden bent? Of krijg je regelmatig de vraag of je je nog wel vrouwelijk voelt? ‘Stronger than your boyfriend’ is een campagne die Women’s Health en Vondelgym samen zijn gestart om body shaming tegen te gaan. Deze videoserie gaat over vrouwelijkheid, schoonheidsidealen en de liefde voor training. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering online waarin een sterke vrouw centraal staat. Deze week is dat Laska van der Let.

Sterk en sportief was Laska altijd al, maar toen ze in 2015 met CrossFit begon, merkte ze pas echt tot waar ze toe in staat is. Ze Powerlift en CrossFit tot het uiterste: niets is deze powervrouw te veel. ‘Powerlifting is geen mannensport: het is een mensensport.’

Inmiddels leert ze als trainer in de Vondelgym leert ook anderen om alles uit zichzelf te halen. Maar het gaat Laska niet alleen om een fit fysiek, ook is het belangrijk om mentaal ‘sterk’ te zijn. Als personal trainer en orthomoleculair voedingsdeskundige deelt ze haar kennis dan ook graag met cliënten.

Dit is Laska: beresterk en trots op haar lijf. ‘Ik vind mezelf mooi omdat mijn lijf staat voor passie, geluk, plezier en voor mijn werk.’ Wil je Laska in actie zien? Mooi. Bekijk dan hier de zesde aflevering van ‘Stronger than your boyfriend’, be inspired en deel ook jouw verhaal met de #STYB hashtag.

Bekijk ook:

> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #1: Sigrid Koolhaas
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #2: Anne Haakmeester
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #3: Loraine Pengel
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #4: Milou de Winter
> ‘Stronger than your boyfriend’ | Afl. #5: Brenda van Zaanen-Koolhaas

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout