Over 14 weken is de wedstrijd al voorbij zit ik net te denken. 14 weken, man, die zouden voorbij moeten vliegen als ik m’n agenda zo bekijk.

Het is nu maandag en voor mijn gevoel was het eergisteren ook maandag. Keeps you van de straat.

Maar het gaat goed! Met nog 14 weken op de teller denk ik dat ik een mooi begin heb gemaakt met deze prep. De afgelopen weken wel meer honger gehad dan voorheen, maar dat is wellicht logisch als je weinig eet en je hersenen doorkrijgen dát je dus ook minder eet, je hele lichaam trager wordt en haar krachten spaart voor.. ja voor wat eigenlijk? Trainen en cardio waarschijnlijk. Niet voor het gedeelte van m’n brain dat zaken onthoudt, want ik vergeet serieus alles. Low carb life in full effect. Ik was zelfs vergeten hoe dat was.

Zo sta ik letterlijk in de supermarkt, met m’n neus richting de spinazie, om vervolgens thuis te komen zonder spinazie. Ook vertel ik gerust hetzelfde verhaal twee keer tegen dezelfde persoon. Die dan vervolgens heel lief ook twee keer luistert. En dan pas zegt ‘ja dat zei je al eens ja’. Ok thanks.

Waarom dan nu zo laag An? Nou, even een reset. Even terug naar af. En het vet dat erbij is gekomen tijdens mijn hele vier maanden durende ‘offseason’ moet er af tenslotte (liefst binnen 14 weken thanks fat) en deze drie weken nagenoeg carbloos en low kcal helpen daar aan mee. Niet omdat ik dus geen carbs eet, maar omdat ik mínder eet dan ik verbruik. Jongens. Energiebalans. Remember.

Verder heb ik weinig nieuws op dit moment behalve dat ik weer een vlog heb opgenomen! Wederom met mijn telefoon, wederom met wallen onder m’n ogen en wederom ge-edit op diezelfde telefoon waarna het uploaden naar mijn pc zo’n 24 uur duurt, vandaar enige vertraging in deze nieuwe update. But vlog #2 is here!

Ook meteen even een dikke shoutout naar jullie lieve reacties op mijn vlog-experiment van de vorige final-prep-blog. Ik suck nog een beetje at it, I know, maar door jullie reacties en tips (srsly) die binnenstroomden na mijn eerste probeersel heb ik besloten dit gewoon te blijven doen. En al kijkt er niemand, ik heb er bizar veel lol in. Dat telt ook.

In vlog #2 heb ik het over mijn favo jeans, mijn carrière als ‘fitnessmodel’ (wat ik zelf nog maar moeilijk over m’n lippen krijg) en eehhh, over dat ik moet werken aan m’n eeeh-gehalte. Kijk je mee?

En vraag raak! Volgende week een nieuwe update en een nieuwe vlog:

https://youtu.be/jMhiKuxRA1o