Ik moest serieus opzoeken hoeveel weken het nog was tot de wedstrijd. Tien weken. Begreep ik. Min twee dagen dus. Mijn hoofd zit momenteel namelijk in Las Vegas-wolken. Over precies een week vlieg ik naar mijn op één na fijnste plek ter wereld. The City of Sin. Las Vegas.

Lees die blogpost even als je wil weten waarom en hoe en wat betreft Vegas, want nu gaan we het hebben over zhe preplife. Een prep die me best zwaar valt als ik eerlijk ben, en dit komt vooral door de toenemende hamstringblessure (die ik pas 16 maanden heb, dus ach), een erg drukke agenda met zó veel leuke lopende en nieuwe projecten, dat prep soms ‘in de weg staat’. Klinkt dat raar? Hmm. Misschien. Maar zo voelt het. En dat terwijl een prep en een aanstaande wedstrijd juist álles zou moeten zijn waar je focus op ligt. En dat was ook altijd zo, tot ik dus ondernemer werd en inmiddels dertig ballen tegelijk in de lucht houd. En daar goed in ben. En nog beter in wil worden.

Door die blessure(s) aan mijn benen kan ik minder hard trainen dan gewenst, en ook in mijn cardio avonturen gaan veel tijd (en zweet) zitten. Ik herstel niet heel goed momenteel (dat is logisch bij een laag calorisch dieet) en was ook afgelopen tijd vaak erg moe. Maar ik ben geen quitter, dus ik push altijd door. Soms te ver. En soms, heel soms, net iets te lang. O wacht. Eigenwijs noemen ze dat. We gaan het zien. Ik neem nu meer rust als mijn lichaam dat vraagt, en dat helpt al een beetje.

Jullie lieve support helpt ook. Als ook de reacties op mijn vlogs. En jongens, ik wéét dat ik soms lang van stof ben, maar ik klets gewoon graag. Er zit ook gewoon een scroll-knop op YouTube he 😉 De laatste nieuwe serie ‘Fannetiek with the trainers’ was een tof nieuw probeersel, en volgens mij werd de vlog goed ontvangen. Hier ga ik dan ook zeker mee door.

En ik ga dus naar Las Vegas. En ik heb mijn eigen Team Fannetiek in mijn online coachingsapp. En ik werk aan nog een aantal secret yay-projecten. OMG. Can you see me smile door je scherm?

Genoeg geschreven! Tijd voor een nieuwe Q&A prep vlog! Alle vragen blijven welkom, ik probeer er zo veel mogelijk steeds mee te nemen, so keep ‘m coming.

Joe!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout