Ingrediënten:
• 6 mooie portabella’s
• 1 kg spinazie
• 1 knoflook teen
• 1 gesnipperde sjalot
• 150 gram geroosterde pijnboompitten
• 200 gram Violife smeerkaas
• 6 verse vijgen
• 0,5 dl olijfolie extra vierge
• 1 rol aluminium folie
• Peper/zout

Werkwijze:

1: Maak de portabella’s voorzichtig schoon van binnen zodat ze mooi heel blijven

2: Was de spinazie grondig

3: Smoor de spinazie in een ruime pan met de olijfolie, op het laatste moment een geperste knoflook teen en de gesnipperde sjalot toevoegen, op smaak brengen met peper en zout.

4: Doe de spinazie op een vergiet en laat hem heel goed uitlekken en afkoelen.

5: Neem een grote pan en doe hierin de uitgelekte en afgekoelde spinazie, maak deze aan met de Violifeen de pijnboompitten

6: Vul de portabella’s met deze vulling, vul ze goed vol.

7: snij dunne plakjes van de vijgen leg deze op de vulling van de Portabella’s

8: pak de portabella’s per stuk in het aluminiumfolie en leg ze op de NomadiQ

9: laat de Portabella’s op een middelhoge temperatuur minimaal een kwartier grillen, voorzichtig na een kwartier openmaken of ze goed heet zijn.

 

Met de actiecode: VondelGym020 kun je tot 15 juni de Nomadiq BBQ bestellen met 20% korting

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout