Ja heur! Een helemaal gloednieuwe, glinsterende, verse gym. Ready to get its sweat on. Vondelgym nummer twee is een feit. En wel in Amsterdam Oost aan de Wibautstraat.

Vondelgym Oost

Uiteraard heb ik de nieuwe Vondelgym – als onderdeel van het meubilair van locatie één in West – al gezien. Ik was woensdag bij de ‘preview’ (wait for my Fannetiek On Tour deel II) en ik was afgelopen donderdag bij de officiële opening.

Er zijn een miljoen mega toffe foto’s gemaakt tijdens zowel de preview-middag als de officiële opening, en die staan allemaal op de website van de Vondelgym. Ook rising chef Nigel van der Horst maakte toffe foto’s. Die zie je hier. Ik denk dat het best heel awesome is om zo een sneakpeek te krijgen van de Vondegym. En ook al kom je misschien hier helemaal niet vandaan, of ben je heel blij met je eigen gym, dit is wel redelijk next level.

Klinkt dat opschepperig? Misschien. Maar het is wel waar.

Trots

Als wekelijkse blogger en veel geziene gast bij Vondelgym West ben ik dan ook stiekem heel trots op de hele VondelFam. Ik denk niet dat ik een andere gym ken met dezelfde spirit, kennis en hetzelfde enthousiasme als wat de trainers en het personeel hier overbrengen op hun leden.

Nogmaals congrats Arie en Vondelsquad, op naar locatie drie!

Foto: Sukru Mese