We zijn ontzettend trots te melden dat onze tweede gym, Vondelgym Oost, in het voormalig Trouw-gebouw komt, aan de Wibautstraat in Amsterdam. Waar ooit de krant zat, en later de club, zit nu The Student Hotel een prachtig hotel, met restaurants, en straks ook een auditorium en een zwembad. We zullen volop samenwerken met The Student Hotel, en beide organisaties zijn bijzonder enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt.

Felix Hillen, managing director The Student Hotel: “Vondelgym kiest net als The Student Hotel een heel eigen pad. Kenmerkend zijn de integrale benadering van sport en lifestyle en het belang van de “club”, de community bij Vondelgym. Dit sluit goed aan bij de manier waarop The Student Hotel een heel eigen benadering heeft gekozen voor accommodatie van studenten, professionals en hotelgasten, waarin ook een heel compleet product en de community centraal staan. De samenwerking met Vondelgym zal een mooie kruisbestuiving opleveren.”

Ledenstop
Vondelgym opende op 2 januari 2015 de deuren aan de Overtoom in Amsterdam. Na een halfjaar werd een ledenstop aangekondigd, en werd er met een wachtlijst gewerkt. Op dat moment durfden Arie Boomsma, en de vier vrienden waarmee hij Vondelgym begonnen was, voorzichtig aan een tweede locatie te denken.
Boomsma: “Vondelgym begon als droom. Er zijn zoveel mooie dingen gebeurd het afgelopen jaar. Deze week lijkt een bekroning van die periode. Maandag (2mei) presenteren we ons eerste boek, en vandaag kunnen we onze tweede locatie aankondigen. Fantastisch is het!”

Zelfde sfeer
Vondelgym Oost zal volledig volgens dezelfde visie opereren als het filiaal aan de Overtoom. Crossfit, Zaktraining, Fitness, Running, Bootcamps en Yoga zijn de aangeboden disciplines, en de openingstijden zullen hetzelfde zijn, zeven dagen per week van 7u tot 23u.
Boomsma: “Ook in Oost zullen we de lessen in een grote ruimte aanbieden, tegelijk, zodat je de energie van de andere lessen voelt als je bezig bent. We werken met dezelfde architect (TANK) voor de inrichting, ons trainersteam zal op beide locaties opereren en we blijven topsporters als Epke Zonderland, Rico Verhoeven en Henk Grol uitnodigen om hun kennis met onze leden te delen. Maar de samenwerking met The Student Hotel biedt heel veel nieuwe mogelijkheden. Die gaan we de komende maanden uitwerken.”

Enthousiasme
Met Speelkwartier verzorgt Vondelgym lessen op Amsterdamse scholen en voor kinderen met hun ouders. Ook in Oost wordt weer gezocht naar samenwerkingen met de buurt, organisaties, ondernemers en bewoners.
Boomsma: “Dat is waar wij voor staan, samenwerken met anderen. Onze visie op sport en beweging delen uit enthousiasme. De gym moet aanvoelen als een sportvereniging, waar mensen elkaar kennen en samen sporten. Oost is voor ons de ideale plek om uit te breiden. We hopen daar ook heel veel mensen in beweging te krijgen!”

Inschrijven
Vondelgym Oost opent de deuren op 1 november. Via de Vondelgym website kunnen geïnteresseerden zich vanaf 10:00 uur alvast inschrijven .

Contact Vondelgym: Marije Solomon-Boomsma marije@vondelgym.nl
Contact The Student Hotel: Darla van Hoorn darla@kultandace.com

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout