Fitness is niet langer het aframmen van een schema op allerei netjes naast elkaar geplaatste toestellen in een gym. Fitness is uitgegroeid tot een veelzijdige sportieve levensstijl bestaande uit meerdere disciplines. Een bokszaktraining op maandag, een yoga lesje op woensdag en een HIIT training op zaterdag. De Fitness Generation is op zoek naar een continue uitdaging, variatie en sociale connecties. Dat is waar Reebok en Vondelgym elkaar helemaal vinden.

Met haar “Be More Human” visie doet Reebok een oproep aan de wereld om beweging en fysieke inspanning te omarmen alsmede de weg naar een betere versie van jezelf. Beweging maakt je lichaam niet alleen sterker, maar daagt je ook uit om de best mogelijke versie van jezelf te zijn – fysiek, mentaal en sociaal. “Bij Reebok hebben we sterke relaties opgebouwd met enkele van de meest innovatieve partners en toonaangevende fitnessprogramma’s die bewijzen dat fitness meer is dan enkel een activiteit – het is een levensstijl die verder reikt dan de gym.” aldus Jessy Houtman, Senior Brand Manager van Reebok Benelux. En dit is ook waar Arie Boomsma, oprichter van Vondelgym, heilig in gelooft. De samenwerking tussen Reebok en Vondelgym is dan ook een mooi verlengde van deze gedeelde visie en kernwaarden. “Reebok past ontzettend goed bij Vondelgym. Echt een sportersmerk, met een rauwe kwaliteit en oog voor het sociale aspect van trainen. Sport als onmisbaar deel van je leven. Een visie die overeenkomt met wat wij doen, en waar wij voor staan”, benadrukt Arie Boomsma.

Net als Reebok, gelooft Vondelgym in deze nieuwe ontwikkelingen in de fitness wereld. Vondelgym is sinds 2015 actief in Amsterdam en beschikt inmiddels over twee vestigingen. Met een uitgebreid dagelijks aanbod aan diverse groepslessen, clinics en één-op-één trainingen helpt Vondelgym haar leden met hun persoonlijke ontwikkeling binnen de fitness lifestyle. Door elke training opnieuw prikkelende informatie te geven over bewegingen, technieken, voeding en gezondheid geeft ze haar leden alle nodige tools in handen om de beste versie van zichzelf te worden. Van yoga tot bokszaktraining en van CrossFit tot hardlopen, bij Vondelgym is alles mogelijk.

De samenwerking tussen Reebok en Vondelgym bestaat uit drie pijlers. Het topsportteam van Vondelgym, Team Punt Uit, bestaande uit tien CrossFit atleten uit de Nederlandse top ontvangt de beste producten om hun persoonlijke records te verbreken en hun trainingen tot een (nog) hoger niveau te tillen. Dankzij de veelzijdige partnerships in de fitness scene, zoals CrossFit, UFC (Ultimate Fighting Championship) en Les Mills, weet Reebok exact wat de behoeften zijn van de top atleten uit de verschillende fitness disciplines en creëren ze met deze kennis en expertise de beste gear voor elke atleet.

Daarnaast versterkt Reebok de rol van beide Vondelgyms in Amsterdam als echte “Houses Of Fitness” en deelt daarbij de focus op diversiteit in een sportieve levensstijl. De trainers van Vondelgym worden multidisciplinair ingezet, maar treden dankzij Reebok in uniformiteit naar buiten als één Vondelgym team, ongeacht hun discipline. Tot slot wordt Arie Boomsma onderdeel van de Reebok ambassador familie. Jessy Houtman: “Arie belichaamt de Be More Human overtuiging al jaren. Niet alleen hoe hij in het leven staat en zichzelf en anderen altijd blijft uitdagen, maar ook zijn visie op fitness is een perfect match met de waarden van Reebok.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout