Bij Vondelgym kun je elke dag* rennen onder begeleiding. In groepen dus, lekker buiten, met onze coaches en andere enthousiaste runners. Die runs vallen onder je abonnement (met het reguliere abonnement kun je onbeperkt meedoen aan alle groepslessen die bij Vondelgym worden aangeboden). Maar als je voorlopig geen gebruik gaat maken van CrossFit, Bootcamps, Fitness en de Bag trainingen, kun je ook een losstaand Running abonnement nemen.

Maar wat houdt Running bij Vondelgym nou precies in?

Maandag: Easy

Detox: op maandagochtend beginnen we de week met een relaxte run in het Vondelpark. We lopen in een rustig tempo de afvalstoffen uit het lijf.

Dinsdag: interval

Speed demon dinsdag: intervaltraining, om aan je snelheid te werken. Een pittige training om je conditie te boosten en je looptechniek te verbeteren.

Woensdag: Flowmotion

Onder leiding van een ervaren looptrainer zijn er op woensdagavond twee looptrainingen in het park. De eerste (van 19 tot 20) is voor beginnende lopers, de tweede (20.15 tot 21.30) is voor gevorderden (je loopt met gemak 10 km). Snelheid, looptechniek en kracht komen aan bod.

Donderdag: interval

De donderdagavond-training is een combinatie van kilometers maken en snelheidstraining.

Vrijdag: rust

Zaterdag: snelheid

Op zaterdag gaan we werken aan het tempo waarin jij straks je beoogde afstand wilt gaan lopen: 5 km, 10km, halve of zelfs hele marathon. Wat kun je aan en wat zijn je doelen?

Zondag: long run

Long run in het Amsterdams Bos. Met de mannen en vrouwen van het Patta Running team maak je je kilometers en werk je aan je duur vermogen.

* op vrijdag wordt er niet gerend. Verder elke dag lessen.