Op zes dagen per week kun je bij Vondelgym onder begeleiding hardlopen. Onze trainers Jermaine, Klaas en Floris werken met jou aan duurvermogen, snelheid en kracht en helpen je graag jouw running goal te bereiken. Wil je een snelle 10 kilometer kunnen lopen, een halve marathon of zelfs een hele, dan helpen onze trainers je graag dat doel te bereiken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als hardlopen helemaal nieuw voor je is. Mocht je onze trainers nog niet kennen, vraag dan aan de balie naar Jermaine of Klaas. Of stuur een mailtje naar info@vondelgym.nl

Trainen met een doel is leuker en geeft een kick. Daarom hebben de runningtrainers een kalender opgesteld met loopevenementen in de buurt van Amsterdam. Kies er eentje (of meer) uit en train er met ons naar toe. Je kunt op de ‘loop’ klikken voor meer informatie, of om je meteen in te schrijven.

Rennen doen we in het Vondelpark en op zondag in het Amsterdamse Bos. Wie lekker en zoveel mogelijk blessurevrij wil lopen, doet er goed aan om krachttraining te doen. Dat doen we dan ook …. keer per maand in onze eigen Vondelgym.

Kom rennen!

zo 14 juni Gaasperplasrun (Z-O): 5 en 10 KM

vr 19 juni Midzomernachtcross (A’damse Bos): 5, 10, 16.1 KM

zo 6 september 30 van Amsterdam Noord

zo 27 september Halve van Haarlem

zo 11 oktober Sloterplasloop (Nieuw-West): 5 en 10 km

zo 11 oktober Ajax Foundation Run (Arena): 5 en 10 km

zo 18 oktober Amsterdam Marathon halve en hele marathon

za 24 oktober StrongViking Brother Run (Spaarnwoude)

zo 8 november Olympisch Stadionloop (Zuid): 5 en 10 km

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout