De oplettende lezer had ‘m al gespot natuurlijk, maar naast de dagelijkse vlogmas madness, staat ook een nieuwe Q A online!

Vragenrubriek van Fannetiek

Met dit keer onder andere vragen over de opname van eiwitten, tips over zinvolle boeken over voeding en dieet en ik heb een kijkersvraag waar ik jouw hulp bij nodig heb. Kijk je mee? En subscribe even op datzelfde YouTube kanaal (is gratis), dan blijf je op de hoogte.

Stel je vraag

Hoor je jouw vraag niet terugkomen of heb je na het zien van deze vragenrubriek ook een vraag, stel die dan! Reageer hieronder, mail me (vraag @ fannetiek.nl), post ‘m onder het filmpje, maar blijf er niet mee rondlopen.

Ik weet ook heus niet alles (wel veel), en wie weet kan ik jou helpen.

Kijk ook vooral even terug op de pagina ‘Ask it‘. Hier staan nog heul veel vragenrubriekjes (in geschreven versie), misschien staat daar jouw prangende vraag al tussen

Happy Friday!