De laatste Vragenrubriek van Fannetiek in mijn oude huis! Want aanstaand weekend ga ik dan echt over. Dankjewel weer voor alle vragen die zijn ingestuurd! Een iets kortere vragenrubriek dan normaal, maar verhuizing dus. Stress. Inpakken. Helft kwijt. Niet handig. Dat.

Vragenrubriek van Fannetiek

Met dit keer in de vragenrubriek: een vraag over BCAA, wat te doen tegen dat stomme hongergevoel, en een vraag over powerliftschoenen. Kijk je mee?

O ja! En subscribe even op mijn YouTube kanaal. Is gewoon gratis en dan blijf je op de hoogte.

Stel je vraag

Hoor je jouw vraag niet terugkomen of heb je na het zien van deze vragenrubriek ook een vraag, stel die dan! Reageer hieronder, mail me (vraag @ fannetiek.nl), post ‘m onder het filmpje, maar blijf er niet mee rondlopen.

Ik weet ook heus niet alles (wel veel), en wie weet kan ik jou helpen.

Kijk ook vooral even terug op de pagina ‘Ask it‘. Hier staan nog heul veel vragenrubriekjes (in geschreven versie), misschien staat daar jouw prangende vraag al tussen.