Vanaf 1 augustus stellen we bij Vondelgym Oost (Wibaut) een wachtlijst in voor reguliere abonnementen. Kantoorurenabonnementen blijven wel gewoon per direct beschikbaar.

In de afgelopen maanden zijn de bezoekersaantallen tijdens de piekuren, 7u in de ochtend en tussen 17u en 22u in de avond blijven toenemen. We hadden verwacht dat de drukte in de zomer misschien wat zou afnemen, maar dat is niet echt het geval. Om aandacht en kwaliteit te kunnen blijven garanderen voeren we daarom vanaf 1 augustus een wachtlijst in voor het reguliere abonnement op onze gym aan de Wibautstraat.

Toen we enkele jaren geleden de wachtlijst instelden op onze andere locatie, Vondelgym Overtoom, merkten we dat er tussen 9u en 17u voldoende ruimte bleek om een kantoorurenabonnement aan te bieden. Dat abonnement blijft nu daarom ook aan de Wibautstraat beschikbaar. En wie op de wachtlijst staat kan alvast gebruik maken van dat kantoorurenabonnement.

We gaan er vanuit dat deze maatregel het gewenste resultaat oplevert en dat we onze leden met aandacht en kwaliteit kunnen blijven bedienen.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout