Ingrediënten:
150g Bastogne Koek
16g Baking Powder
100g Eiwitten – Whey Perfection (Cookies & Cream)
50g Carbs– Ultra Fine Oats (gemalen havermout)
3 Eieren
300g Zoete Winterpeen
200g Banaan
25 Walnoten
Snufje zout
*Je kan het eiwitpoeder vervangen door bloem

 

Voedingswaarde voor 1 plakje:
Kcal 198
Eiwit 12 gram
Koolhydraten 20 gram
Vet 7 gram
Vezels 2 gram

Ja haalt 10 plakjes uit dit brood

Bereidingswijze:
Zet de oven op 180°C en zorg dat die goed voorverwarmd is. Snijd de banaan, de wortel en breek de koekjes in stukjes, mix deze als eerst samen in de de keuken machine. Heb je er geen: Doe het dan in een goede blender of gebruik een stevige schaal en een staafmixer). Als de banaan de wortel en de Bastogne goed gemixt zijn voeg je alle andere ingrediënten toe. Pak nu je bakvorm erbij en pak ook een vel bak papier. Knip een stukje bak papier in de lengte van je bakvorm en leg deze erin. Spray daarna je bakvorm nog even in met cooking spray.(Of veeg hem in met beetje kokos vet). Giet nu de mix in de bakvorm en doe hem in de oven. Baktijd 40-45 minuten.