Of het nu voor een goed doel is of als team building, als organisatie meedoen aan een sportief evenement is absoluut een aanrader. De weg van tegenvallers, successen, bloed, zweet en tranen samen afleggen smeedt een ijzersterke band. Om nog maar te zwijgen van de euforie die ontstaat als je samen over de finish komt. Vondelgym staat te trappelen om dat proces op te zetten en te begeleiden. Van de keuze voor een evenement tot de training en coaching.

Running

Verschillende grote hardloopevenementen in Amsterdam en omgeving hebben een speciale bedrijven categorie. Denk aan de Dam tot Damloop of de Amsterdam Marathon. Daar als organisatie aan meedoen is een mooie teamervaring en een uitgelezen kans om je als bedrijf van je actieve kant te laten zien.

Naast die grote evenementen is er in de omgeving van Amsterdam een flink aanbod van wat kleinere lopen van vijf kilometer tot en met halve marathons. De kleinschaligheid en de oer-Hollandse sfeer die dat meebrengt, spreken menig hardloopliefhebber meer aan dan de grote, nationale loopevenementen.

Wij bieden een volledig traject aan van training, voorbereiding tot aan begeleiding op de wedstrijddag. Alles in overleg en afgestemd op de wensen van de klant. De duur van zo’n traject is afhankelijk van de afstand waarvoor een bedrijf kiest. Toewerken naar een halve marathon duurt al snel twintig weken, trainen voor een vijf kilometer kan in de helft van die tijd.

Obstacle Runs

Obstacle running is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Bij obstacle running wordt hardlopend een parcours afgelegd vol modder, water en hindernissen. De ervaring leert dat dit in iedereen het kind boven brengt. De tijd doet er niet toe bij obstacle running, het gaat om beleving en teamwork. Sommige hindernissen kun je in je eentje niet overkomen. Vooral dit aspect maakt een obstakel run bij uitstek een geschikt evenement om als organisatie aan mee te doen.

Het voltooien van een obstacle run (Mud Masters, Strong Viking, Fisherman’s Friend Strongmanrun) vraagt van de deelnemer een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Trainingen voor zo’n run zijn dan ook afwisselend en speels. Onze trainers hebben speciale obstacle-trainingen ontworpen.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

twan@vondelgym.nl

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout