De clinics die Vondelgym met enige regelmaat organiseert, zijn een combinatie van kennisoverdracht en fysieke training; je leert wat en je zweet flink. Denk bijvoorbeeld aan een stevige bokstraining of een kennismaking met het populaire CrossFit.

Wij kunnen een clinic verzorgen in onze gym op de Overtoom of op iedere andere gewenste locatie. Tijdens en na de clinic kan Vondelgym zorgen voor eten en drinken: shakes, smoothies, broodjes, salades.

Team building

Met collega’s iets nieuws leren en je samen in het zweet werken. Deze ervaring delen buiten de werkvloer is een leerzame en leuke manier om een positieve prikkel te geven aan de werksfeer en het teamgevoel. Het volgen van een clinic biedt een prachtige mogelijkheid om te investeren in teamspirit binnen een organisatie of afdeling.

Metafoor

‘Making an impact’, ‘samenwerkend vermogen’ of ‘verandering’; een paar voorbeelden van thema’s die we aan een clinic kunnen koppelen. Het werken volgens een thema biedt bedrijven de kans om onderwerpen die binnen de organisatie spelen in overleg met de trainer te integreren in de clinic.

Inspiratie

Judoka Henk Grol, kickbokskampioenen Marloes Coenen en Rico Verhoeven, oud-tophockeyer Taeke Taekema, wereldkampioenen roeien Robert Lücken en Olivier Siegelaar, turnkampioen Epke Zonderland; een keur aan topsporters is inmiddels te gast geweest in de Vondelgym om een clinic te verzorgen. Topsporters die vertellen over toewijding, discipline, tegenslag en succes. Ons uitgebreide en zeer gevarieerde netwerk maakt het mogelijk om dit soort inspirerende clinics ook te organiseren voor bedrijven.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

twan@vondelgym.nl

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout