Wij geloven bij Vondelgym Corporate in een complete benadering, waarin sport, gezonde voeding en algehele vitaliteit geen losstaande zaken zijn, maar een belangrijke bijdrage leveren aan het functioneren op persoonlijk & professioneel vlak en aan zakelijk succes.

Wij willen werknemers op een nieuwe manier prikkelen of eens even anders naar hun eigen functioneren en potentie laten kijken. Bijvoorbeeld door een topsporter uit te nodigen om zijn of haar ervaringen te delen. Ervaringen die goud waard zijn vanwege de parallellen tussen scoren in sport en succesvol presteren binnen een organisatie.

TOPSPORTERS

Onder de vrienden van Vondelgym mogen we een breed en kleurrijk gezelschap van topsporters rekenen. Van vechtsporter tot topturner, van polsstokhoogspringen NL kampioen Wout van Wengerden tot wereldkampioen en hockey Olympiër Taeke Taekema. Het verhaal van topsporters over presteren op het hoogste niveau in teamverband is op zichzelf al inspirerend, het biedt ook een prachtige metafoor voor het functioneren op de werkvloer. Hoe zijn de rollen binnen een team verdeeld? Hoe ga je om met druk, met tegenslag? Hoe communiceer je? En, niet onbelangrijk, welke ingrediënten maken een team succesvol?

Wij geloven dat dit programma met een topsporter mooie aanknopingspunten biedt binnen veranderingsprocessen of als teambuilding. Ook hier geldt dat Vondelgym in samenspraak met jouw bedrijf invulling aan de sessie geeft. Haal meer uit je team.