Over Marc Udo


Hi, Ik ben Marc Udo en ben een fanatiek sporter en personal trainer. Ik ben vanaf mijn achtste al gedreven bezig met sport en daarom ben ik met werken als trainer begonnen. Vanuit hier kan ik iedereen met mijn ervaring op een professionele manier helpen, begeleiden en motiveren om zijn of haar doelen te bereiken met een lach en hard werken.

Ik heb mij gespecialiseerd in deze vormen van bodyweight training: Core training, High Intensity Interval Training, Kickboksen en Circuit training. voor een full body workout.

Ik geloof sterk in de werking van core en HIIT voor stabiliteit, coördinatie en balans in body and mind. Ik pas dit ook vaak toe in circuitvorm. Zo heb je een sterke basis om verder te bouwen in welke sport dan ook en voel je je al snel fitter en sterker tijdens de dagelijkse bezigheden. Vooral bij zittend werk is de core vaak verwaarloost en heeft dan juist die extra boost nodig.

HIIT zorgt voor een hoge verbranding die tot ver na de workout actief blijft voor een maximale vetverbranding.

Boksen is een mooie combinatie van coördinatie, techniek, kracht, uithoudingsvermogen en een fantastische uitlaatklep om je van stress te ontladen. Een heerlijke uitdaging om jezelf zowel mentaal als fysiek tegen te komen.

“Er moet gewoon gelachen worden, want lachen is gezond en het is gewoon het leukste dat er is.”

Email: marcudo.pt@gmail.com
Telefoon: 0624863 353

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout