FAQ

Wij verkopen dagpassen van 15 euro. Hiermee kan je 1x de gym in. Je kan vrij trainen, of meedoen met een groepsles. We verkopen geen weekpassen. Als je een paar keer wil komen trainen, kun je het best steeds een nieuwe dagpas kopen.

Je kunt alleen je lidmaatschap pauzeren wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt, of als je zwanger bent. Dan kunnen wij maximaal 6 maanden je lidmaatschap pauzeren met een minimaal van 1 maand. Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval moet je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wil laten lopen. Let op; bij het opzeggen geldt 1 maand opzegtermijn, en wij een wachtlijst hebben die 1á 2 maanden duurt. Wij pauzeren ook niet met terugwerkende kracht, dus geef je blessure op tijd aan.

Zeker. Al onze trainers geven ook Personal Training. Mail je verzoek of vraag naar pt@vondelgym.nl Dan is de volgende stap snel gezet.

Op beide locaties hebben we een wachtlijst, deze duurt ongeveer een maand. Voor Speelkwartier en Rookies is geen wachtlijst.

Ja. Log in op je account (via PC of onze app). Klik vervolgens rechtsboven op het kleine driehoekje. Dan op informatie club account. En dan op betalingen (rechtsboven). Voer nogmaals je wachtwoord in en dan zie je de facturen staan.

Ja. Wanneer jouw partner al lid is met een regulier abonnement bij ons, kan je jezelf inschrijven via onze website voor het partner abonnement en kun je een mail sturen naar office@vondelgym.nl met je naam, de naam van je partner en een bewijs dat jullie samenwonen (bijvoorbeeld een gezamenlijke rekening). Voorwaarde is wel dat jullie op hetzelfde adres wonen, en dus een relatie hebben. Het is niet de bedoeling dat je met een huisgenoot inschrijft op het partner abonnement. De partner van het lid betaalt slechts €55,00 euro voor het abonnement.

Het zwembad is niet van ons, dus je kunt er als Vondelgym member niet gratis gebruik van maken. Wel werken we samen met Swimgym en kunnen we een korting aanbieden aan onze leden: Strippenkaart 10x (3 maanden geldig) €150 Strippenkaart 30x (9 maanden geldig) €400 Eens per maand toegang tot het zwembad €40 (p.m.)

Wij hebben inderdaad kinderoppas op onze locatie in Oost en Zuid. Kinderen tussen de 1 en 5 jaar oud kunnen dan gedurende de training of groepsles worden opgevangen. Inschrijven kan gewoon via onze app of site, dat werkt hetzelfde als bij de groepslessen.

Ja dit mag, alleen op kantoortijden. Je hebt een "hoofd" lidmaatschap en kunt op tijdens kantooruren op alle locaties terecht.

Dat ligt eraan wanneer je je abonnement activeert. Wanneer je 1 oktober je inschrijft betaal je heel oktober plus november als je jezelf uitschrijft in oktober. Maar wanneer je 30 oktober je inschrijft en direct opzegt, betaal je alleen nog voor 30 en 31 oktober, plus november.

Regulier abonnement 7:00-23:00 Daluren abonnement 7:00-18:00 Kantoortijden abonnement 9:00-17:00 Running abonnement alleen rond de tijden van running lessen. Dit betekent dat je na jouw tijden niet binnen meer mag zijn. Je kunt dus met een daluren abonnement niet meedoen met een les van 17:30, want dan zou je na 18:00 nog binnen zijn.

Uitschrijven kan via de website, als je inlogt, of gewoon met je Vondelgym app. Via de website: log in, ga naar informatie clubaccount > producten. Klik dan op jouw lidmaatschap en kies beëindigen. vanaf dat moment maak je het einde van de maand af, en daarna wordt er automatisch 1 maand opzegtermijn gehanteerd. Dat wil zeggen: je betaalt dus nog voor de maand waarin je opzegt, plus de maand erna. Via de app: ga naar 'mijn club', klik op 'mijn club account', daarna op het pijltje naast ‘boekingen’ en dan op 'mijn producten'. Daar vind je de mogelijkheid je lidmaatschap te beëindigen. Het is belangrijk dat je een bevestigingsmail ontvangt, als dit niet het geval is, dan is er iets niet goed gegaan met het afronden van de stappen. Let wel op, volgens onze algemene voorwaarden hanteren wij 1 maand opzegtermijn, plus het restant van de maand waarin je opzegt. In die maand kun je uiteraard wel gewoon blijven trainen bij Vondelgym. Een voorbeeld: als je 15 april opzegt, betaal je en kun je tot en met 31 mei blijven sporten. Houd er rekening mee dat we bij Vondelgym Overtoom op een maximaal aantal leden zitten. Mocht je je tijdelijk willen uitschrijvingen, dan kom je bij een nieuwe inschrijving op de wachtlijst. Als je lid bent in west, let er ook op dat je het juiste abonnement beëindigd. En niet alleen je +oost kantoortijden abonnement.

Ja! Je kunt 3 dagen van tevoren per mail of telefonisch reserveren. (zuid@vondelgym.nl, west@vondelgym.nl, oost@vondelgym.nl)

Nee, een abonnement wordt per maand betaald, met een opzegtermijn van één maand. Voor kortere periodes kun je gebruik maken van Gymnomad.

Als je op alle tijden naar twee vestigingen wilt kunnen kost dit €32,50 extra naast je reguliere abonnement. Wil je op alle tijden naar drie locaties kunnen dan kost dit nog eens €17,50 extra, totaal dus €115. Je kunt dit regelen via office@vondelgym.nl

Zeker, dit kan altijd. We zijn iedere dag geopend van 7:00-23:00 uur en in zuid door de week al om 6:00 uur.

Dat kan, stuur gerust een mail naar west@vondelgym.nl, oost@vondelgym.nl, zuid@vondelgym.nl

Je kunt mailen naar office@vondelgym.nl

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout