Bij Vondelgym staan afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding centraal. Er worden dagelijks groepslessen, clinics en 1 op 1 trainingen gegeven om leden te helpen bij hun ontwikkeling, en steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid.

Vondelgym is voor ons een droom die werkelijkheid werd. Een gym met de sfeer van een sportvereniging waar leden elke dag weer kunnen kiezen uit een breed aanbod van sporten.

Ons aanbod bestaat uit: CrossFit, Running, Zaktraining, Fitness, Yoga/Mobility, Bootcamp, Speelkwartier en Vondelfysio. Ze staan hieronder omschreven. We bieden alle disciplines de hele dag door aan in groepslessen, maar je kunt tussen 7u en 23u ook gewoon zelf trainen in onze gym. En mocht je, ondanks het veelzijdige aanbod, toch nog meer 1 op 1 aandacht willen, dan zijn al onze trainers ook te boeken voor personal training.

Momenteel heeft Vondelgym Overtoom een ledenstop, bij inschrijving kom je op een wachtlijst. Of je kunt kiezen voor een daluren abonnement. Zodra er weer plaats is voor nieuwe leden hopen we je in onze gym te zien! Je kunt je wel inschrijven bij Oost en Zuid!