Bij Vondelgym staan afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding centraal. Er worden dagelijks groepslessen, clinics en 1 op 1 trainingen gegeven om leden te helpen bij hun ontwikkeling, en steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid.

Ons aanbod bestaat uit: CrossFit, Running, Zaktraining, Fitness, Yoga/Mobility, Fitness, Powerlifting, Stronger, Bootcamp, Speelkwartier & Rookies Mental Coaching, Voedingsadvies en Vondelfysio. Ze staan hieronder omschreven. We bieden alle disciplines de hele dag door aan in groepslessen, maar je kunt tussen 7u en 23u ook gewoon zelf trainen in onze gym. In Zuid zijn we door de week geopend vanaf 6:00 uur. En mocht je, ondanks het veelzijdige aanbod, toch nog meer 1 op 1 aandacht willen, dan zijn al onze trainers ook te boeken voor personal training. Daarvoor kun je mailen naar pt@vondelgym.nl.

Momenteel heeft zowel Vondelgym West als Oost een wachtlijst, bij inschrijving kom je daar op te staan en ontvang je een uitnodiging zodra er ruimte is. Maar je kunt ook kiezen voor een daluren abonnement zodat je direct aan de slag kan. Je kunt je wel inschrijven bij Zuid.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout