Over Romana Serno


Over mij

De moeilijkste persoon om te trainen ben je zelf.

We zijn allemaal creatures of habit en zijn vaak geneigd om de dingen te doen die we leuk vinden, en niet de dingen die we juist nodig hebben. Zo is het ook met trainen.

In mijn trainingen leer ik je om balans te vinden tussen de ‘leuke’ en de ‘noodzakelijke’ oefeningen, waarbij goed , pijnvrij bewegen en sterker worden centraal staan.

Pijnvrij bewegen heeft voor mij als personal trainer een belangrijke betekenis. Zes jaar geleden viel ik namelijk tijdens een oefenwedstrijd van mijn paard. Ik hield hier een hernia en een heupblessure aan over. Het herstel ging moeizaam en ik besloot om aan krachttraining te gaan doen.
Dit bevorderde mijn herstel en bracht mij een hoop ervaring mee. Ervaring waar ik anderen mee wilde helpen en zo ben ik een opleiding tot personal trainer gaan volgen.

Of het nu je doel is om vet te verliezen,
spiermassa aan te komen, je atletisch vermogen te verbeteren of beter te worden in krachttraining, om een blessure/beperking heen te werken of je bent het helemaal zat om steeds geen resultaat te zien: ik wil je helpen.

Voor meer informatie ben ik te bereiken via:
E-mail: romana.serno@gmail.com
Telefoon: 0651070350