Over Sigrid Koolhaas


Over mij

Zolang ik me kan herinneren sport ik! Van de kleutergym naar wedstrijd turnen zo tot mijn 22e jaar. Ik heb een aantal jaren op het hoogste niveau mee gedraaid tot ik begon met Cios opleiding. Afgestudeerd in 2004 en daarna 2 jaar werkzaam geweest als hoofdtrainster bij een turnvereniging. Daarna het roer volledig omgedraaid en m’n groot rijbewijs gehaald. En tot op de dag van vandaag nog steeds fulltime chauffeuse. In 2013 ben ik in aanraking gekomen met Crossfit.

Door het enthousiasme van m’n zussen ben ik ook een les gaan volgen en is het nu mijn passie geworden. Wat een geweldige sport! Veel individuele en team wedstrijden al gedaan, waarvan 4 keer deelgenomen aan de Lowlandsthrowdown (Benelux wedstrijden, 6e, 3e, 1e en 2e plaats behaald) en met als hoogte punt tot nu toe heb ik op The Games (WK) gestaan, samen met het team “the Dutch”

Op dit moment ben ik om de week op de donderdagavond actief als crossfit trainer en val ik in waar mogelijk. Eind dit jaar hoop ik te mogen uitbreiden naar meer les uren.

Contact: sigridkoolhaas@gmail.com