Over Valentine Dekker


Valentine is een energieke en motiverende lifestyle coach. Sporten en eten spelen een belangrijke rol in haar leven. Aan de Academie voor Leefstijl & Gezondheid heeft zij de studie Leefstijlcoach volbracht, die opleiding is gebaseerd op voeding, maar richt zich ook op beweging en gedrag. Daarnaast heeft zij de opleiding Medische Basiskennis afgerond. En haar laatste studie was Orthomoleculaire Geneeskunde. Via haar eigen bedrijf Vitalitien heeft zij al vele geholpen aan een gezonde lifestyle.

Ondanks dat zij een deskundige is op het gebied van voeding, is zij ook (niet geheel stiekem) verslaafd aan bakken en chocolade. Haar kennis van voeding en liefde voor koken, combineert zij in het maken van recepten. Je kunt ook recepten van Valentine vinden in het boek Beweeg! van Arie Boomsma.

Doormiddel van een grote analyse van de klant en het stellen van doelen, wil Valentine een duidelijk basisplan aanreiken. Het plan bestaat uit onderwerpen waar de kracht van voeding wordt uitgelegd, maar zo wordt er ook gekeken naar net zo belangrijke pijlers: stress, slaap & ontspanning. Allemaal met het doel om haar klanten gezond & energiek te maken.