Terwijl ik dit tik is het bijna middernacht en begint er over tien minuten een nieuwe maandag.

New week

Ik ben net terug uit Sommelsdijk waar ik een hele horde topatleten op het podium heb gezien, heel veel mensen ‘uit de biz’ heb gesproken en geknuffeld, en een van mijn beste vriendinnetjes heb zien winnen. Trots en volkomen uitgeput na bijna vier dagen van huis zit ik nu dan ook te staren naar mijn beeldscherm. Wat een week was het weer!

Als ik naar rechts kijk zie ik mijn agenda liggen, met daarin ook aanstaande week iedere dag afspraken, meetings, gymsessies, lunchdates of projecten waar ik aan (mee) werk, en ik weet nu al dat het weer super toffe maar ook mega drukke week wordt. Of ik daar zin in heb? Meer dan. Maar echt.

Weekvlog

Vorige week nam ik bij een aantal afspraken mijn vlogcamera mee. In eerste instantie om gewoon wat beelden vast te leggen, maar gaande de week leek het me een steeds leuker idee om jou een kijkje te geven in wat ik noem ‘een drukke week’.

Nu zie ik wel eens weekvlogs voorbij komen overigens, en mijn eerste gedachte is dan altijd dat ik mezelf absoluut niet bijzonder of speciaal genoeg vind om iedere week anderen te vervelen met wat ik precies uitspook. Deze weekvlog is dan ook een probeersel en ik belóof dat ik geen standaard weekvlogs zal maken (tenzij echt iedereen dat wil maar believe me, it gets boring). Ik neem mijn camera mee naar events of meetings waarvan ik denk dat het leuk is om te zien.

Fannetiek on tour

En heel eerlijk: jij wil sowieso zien hoe ik struggle tijdens een les paaldansen of met wie ik zoal fotoshoots heb. Goed nieuws! Dat kan dus nu. En wel in onderstaande allereerste officiële ‘weekvlog’ van Fannetiek, kortom: Fannetiek on tour.

https://youtu.be/u3C_5yYNDv8