Vondelgym Life Coaching

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en het geloof in de potentie om te veranderen. Coaching is een onderdeel van de positieve psychologie. Coaching draait om het bieden van inzicht in het gedrag van de coachee, en de uitwerking van dit gedrag op de omgeving. Het is een vorm van leren waarbij de coachee met eigen kennis, aangevuld met kennis van de coach, bekwamer wordt in het bereiken van gestelde doelen.

Vondelgym life coaching gaat uit van het principe dat lichaam een geest nauw verbonden zijn met elkaar. Waar de reguliere trainingen van Vondelgym op het fysieke welbevinden zijn gericht, ga je met life coaching (ook wel vitaliteitscoaching) kijken naar je emotionele, mentale en je spirituele welbevinden. Een vondel life coach is een toegewijde partner die je helpt je authentieke zelf te worden. Dit doet hij/zij door perspectief te bieden, je te confronteren, je inspireren en je wakker te schudden.

Jouw coach is iemand waarop je kunt bouwen, iemand die je uitdaagt uit je comfort zone te gaan en zo over je angsten en obstakels in het leven heen te komen. Een life coach kan je zien als een middel om dichter bij jezelf te komen doordat je aanvullende kennis, tools en strategieën krijgt aangereikt die je kunnen helpen bij het bereiken van jouw authentieke definitie van succes, om zo het leven te leven dat goed voor jou en je geliefden is.

Onderwerpen die bij life coaching aan bod komen zijn:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Stress management / work-life balance
  • Mindfulness
  • Slaap
  • Liefde/relatie
  • Zingeving

Vondelgym Corporate training & coaching

Voor bedrijven en instellingen biedt Vondelgym training en (team) coaching aan. Onze overtuiging is dat organisaties beter functioneren wanneer de medewerkers opereren vanuit intrinsieke motivatie gevoed door positieve energie, enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling. Investeren in de vitaliteit van de medewerkers leidt tot meer werkplezier, een lager verzuim, minder verloop en betere prestaties. Onze missie is om teams en organisaties zo vitaal mogelijk te maken.

We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze kennis en kunde in te zetten voor een gezond, productief en rendabel arbeidsklimaat. Meer weten? Mail naar coaching@vondelgym.nlof bel met Wouter Teerhuis (0616020185)

 

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout