Met de programma’s van Speelkwartier sport je samen met je kind.

Voor ouders met kinderen van 4 maanden tot (circa) 2 jaar geeft Speelkwartier een bootcamp training die je samen met je kind volgt. Voor je kind is het een allereerste kennismaking met sport en beweging. Voor jou is het een complete training van een uur (45 minuten bewegen, 15 minuten warming up en cooling down). Door samen te bewegen versterk je de band met je kind. En omdat je samen met je kind deelneemt aan het programma, heb je geen oppas nodig.

Tijdens de training komen verschillende oefeningen aan bod. De training bestaat uit een cardio gedeelte en uit spierversterkende oefeningen, waarbij je bij sommige oefeningen je kind als ‘kettlebell’ gebruikt.

Met het programma van Speelkwartier voor kinderen van 2 jaar tot en met 5 jaar sport je samen met je kind. Deze training vraagt iets meer inspanning van je kind dan de jongste categorie. Wanneer je meedoet aan de bootcamp is het een complete training van een uur. Tijdens de training komen verschillende oefeningen aan bod. De training bestaat uit een cardio gedeelte en uit spierversterkende oefeningen, waarbij je bij sommige oefeningen je kind als ‘kettlebell’ gebruikt.

Naast bootcamp geeft Speelkwartier voor deze leeftijdsgroep ook stoeitraining, waarbij de basis voor judo (en andere vechtsporten) wordt gelegd. Ook daarbij doe je als ouder mee, maar een stuk minder actief dan bij de bootcamp.

Met het programma van Speelkwartier voor kinderen vanaf 10 sport je kind zelfstandig, in kleine groepjes. In deze programma’s komen meerdere sporten aan de orde, zoals bootcamp, boksen en balsporten. Daarnaast ligt de focus wat meer op (lichte) educatie dan op de programma’s voor de jongere kinderen.

Hoofdcoach: Kim Loing
speelkwartierrookies@vondelgym.nl

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout