Youngsters

Ook als je nog geen 18 bent kun je sporten bij Vondelgym, dan kun je meedoen met ons Youngstersprogramma.

In ons aanbod vind je o.a. Crossfit Kids, Taekwondo, KNVB Voetbalgym, Bootcamp, Kickboksen, Dans, en MMA training. Met ons Kidsabonnement kun je op elke locatie terecht waar je wilt sporten. Het rooster vindt je hierboven. Of klik op deze link.

Er is voor Youngsters geen wachtlijst. Je kan met een abonnement of strippenkaart in Oost en in West (ook buiten in het park), of bij onze aparte locatie aan de Tweede Kostverlorenkade terecht. Een Youngstersabonnement voor kinderen tot 12 jaar kost €25,- per maand, een abonnement voor jongeren tussen 12 en 17 jaar kost het €30,- per maand.

Heb je een Stadspas? Dan kan je gratis meedoen met “Youngsters”. De gemeente vergoedt je abonnementskosten. Klik op de inschrijven stadspas knop bovenaan de pagina of meld je hier aan!

FAMILIETRAINING

Family Crossfit zat ochtend  West (Huijgens) voor ouders en kinderen van 2-12 jaar

DE JONGSTE YOUNGSTERS
(4-11 jaar)

Met het programma van speelkwartier voor kinderen van 4 tot 11 jaar sport je kind zelfstandig, in kleine groepen. In deze programma’s komen verschillende sporten aan de orde, zoals Bootcamp, Dans, Boksen en Balsporten. Daarnaast ligt de focus wat meer op (lichte) educatie dan op de programma’s voor de jongere kinderen. Zie rooster voor het aanbod, de locaties en de exacte leeftijdscategorie per training.

GROTERE YOUNGSTERS
(12-17 jaar)

Voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar hebben we ook een programma. Daarvoor is  één abonnement waarmee onbeperkt getraind kan worden. De trainingen bestaan o.a. uit Bootcamp, CrossFittrainingen, (Kick)boksen en Fitness. Er wordt gesport in kleine groepen, van rond de tien deelnemers. Je traint nooit alleen, maar altijd onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Het programma is geschikt voor alle niveaus en de lessen kunnen worden gevolgd op verschillende (openbare) locaties. Een proefles is uiteraard altijd mogelijk. Check ons rooster voor wat we waar en wanneer aanbieden.

EN VERDER…

Voor de allerkleinsten (4 maanden tot 2 jaar)hebben wij speciale familie trainingen voor ouders die samen met hun kind willen sporten. Dit is een zogenaamde Bootcamp training, voor je kind is het een allereerste kennismaking met sport en beweging. Voor de ouder is het een complete training van een uur (45 minuten bewegen, 15 minuten warming up en cooling down). Door samen te bewegen versterk je de band met je kind. En omdat je samen met je kind deelneemt aan het programma, heb je geen oppas nodig.Dit bieden wij ook aan voor kinderen van 2 jaar tot en met 5 jaar. Deze training vraagt iets meer inspanning van je kind dan de jongste categorie. Wanneer je meedoet aan de bootcamp is het een complete training van een uur, deelname voor deze kinderen is gratis, mits je als ouder lid bent van de Vondelgym. Kijk op het rooster bij “familie training” voor deze lessen.

Hoofdcoach: Khadija Bouras
youngsters@vondelgym.nl

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout