Vondelgym Gym Amsterdam Rotterdam CrossFit Boksen Yoga Fitness Circuittraining
Workshop ontspanningstechnieken voor zwangeren en hun partner
Workshop ontspanningstechnieken voor zwangeren en hun partner
Op 29 januari geeft doula Marte van Os een workshop ontspanningstechnieken voor zwangeren en hun partner bij Vondelgym Oost. Wanneer de zwangere geen partner heeft is deze uiteraard ook van hartte welkom, maar het is wel fijn als er dan iemand meekomt omdat de oefeningen in duo's worden gedaan.

Marte:

"Ontspannen tijdens de zwangerschap kan best een uitdaging zijn. Een klein mens in je buik laten groeien kost al heel veel energie en voor veel zwangeren gaat het “gewone leven” ook door. 
Tijdens deze workshop leer ik zwangere vrouwen en hun partner super simpele én mega effectieve ontspanningstechnieken voor tijdens de zwangerschap. Sommige technieken zijn ook heel fijn tijdens de bevalling en in de postpartum periode.
In de workshop gaan de koppels, onder mijn begeleiding, aan de slag met deze technieken, zodat de workshop zelf ook erg ontspannend is. Bij deze oefeningen laat de partner d.m.v. hele simpele en praktische technieken het zenuwstelsel van de zwangere vrouw ontspannen. Dit helpt natuurlijk bij vermindering van stress en slaapproblemen, daarnaast zijn deze oefeningen ook fijne bonding momenten voor het koppel”.

* Vondelgym Oost
* 29 januari, 13:00-14:30 uur
* opgeven kan via de event sectie in ons magazine en partners kunnen gewoon meekomen. 

Plek is zeer beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Scan QR code:

Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline