Vondelgym Gym Amsterdam Rotterdam CrossFit Boksen Yoga Fitness Circuittraining
Je vindt ons onderin het Rotterdamse WTC, onze ingang is op de Meent.
Meent 132b, 3011 JS Rotterdam 010 351 0250
Maandag
06:00 - 23:00
Dinsdag
06:00 - 23:00
Woensdag
06:00 - 23:00
Donderdag
06:00 - 23:00
Vrijdag
06:00 - 23:00
Zaterdag
07:00 - 20:00
Zondag
07:00 - 20:00

Abonnementen

Veelgestelde vragen

Wij bieden lessen aan voor voor kinderen vanaf 4 t/m 17 jaar.
Vanaf 16 jaar ben je welkom in de reguliere gym.

Je kunt de Youngstersstrippenkaart aanschaffen via de website, bij locatie west.
Met vragen mag je mailen naar office@vondelgym.nl

Lesaanbod

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen (voor kids met zeer licht gewicht zoals pvc buizen, houten stokken en licht gewicht), atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door oefeningen (veilig voor kids) gedurende de periode van een uur.

Voetbalgym is op spelenderwijs kennismaken met voetbal en de bijhorende technieken leren.

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen en conditie centraal staan.
Door training ontwikkelt een kind zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging.

 

Locaties

Vondelgym West, Overtoon 143
Vondelgym Oost, Wibautstraat 131
Vondelpark, kunstgrasveld 


Soorten abonnementen

5-rittenkaart 60,- euro

10-rittenkaart 105,- euro

Maandelijks abonnement 40,- euro (per maand opzegbaar, met een maand opzegtermijn) 

 

Rooster

 

Maandag: -


Woensdag:
15:00-15:45 uur Crossfit, Vondelgym Oost (4-11 jaar)
15:45-16:45 uur CrossFit, Vondelgym Oost (12-17 jaar)
17:15-18:15 uur Bootcamp, Vondelpark kunstgrasveld (12-17 jaar)
18:15-19:15 uur Boksen, Vondelgym West

Vrijdag:
16:00-16:45 uur Crossfit, Vondelgym West (4-11 jaar)
16:45-17:45 uur Crossfit, Vondelgym West (11-17 jaar)

Zaterdag:
9:00-10:00 uur Voetbalgym, Vondelpark, Vondelpark kunstgrasveld (5-10 jaar)
10:00-11:00 uur Ouder Kind bootcamp, Vondelpark kunstgrasveld
11:00-12:00Bootcamp, Vondelpark kunstgrasveld (12-17 jaar)
12:00-13:00 uur Boksen, Vondelgym West (10-17 jaar) 

Mail naar uitschrijvingen@vondelgym.nl

Let op: mocht je geen bevestiging hebben ontvangen binnen 14 dagen, mail ons dan nog een keer. Zonder bevestiging is je opzegging wellicht niet goed doorgekomen.

De minimale tijd van een abonnement is 2x 4 weken.

Ja je mag met een abonnement of strippenkaart op alle locaties bij ons trainen.

Dat kan zeker. Je kunt mailen met office@vondelgym.nl en het is het handigste te wisselen aan het einde van je de vier weken die je al betaald hebt. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Ja! Een weekpas kost 52,50 euro.

We hebben nu ook maandpassen, deze kosten 120 euro (zonder Crossfit lessen) en 145 euro inclusief Crossfit lessen.

Je kunt alleen je lidmaatschap pauzeren wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt, of als je zwanger bent. Dan kunnen wij maximaal 6 maanden je lidmaatschap pauzeren met een minimum van een maand. Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval kun je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wil laten lopen.

Let op; bij het opzeggen geldt een maand opzegtermijn. Met terugwerkende kracht pauzeren is niet mogelijk, dus geef je blessure op tijd aan.

Wij bieden geen korting voor studenten aan. Wel bieden we een dalurenabonnemnet aan om tegen korting bij ons te kunnen sporten.
Een strippenkaart is 6 maanden geldig.

Ja zeker. Al onze trainers geven naast groepslessen ook personal training. Mail je verzoek of vraag naar pt@vondelgym.nl.

Wij verkopen dagpassen, deze kosten €16,50. Je kan daarmee deelnemen aan een les of zelf trainen. Je ontvangt een welkomstmail en kunt je lessen zelf boeken.

Onze opzegtermijn is een volledige periode van vier weken.

Bij opzegging maak je de eventueel resterende periode van de lopende vier weken nog af en loopt je abonnement door tot het einde van de daarop volgende vier weken. 

Wij rekenen eenmalig 15 euro, dan ben je ingeschreven en krijg je een welkomsttas met een hangslotje voor de lockers en wat andere goodies.

Onze doelgroep is erg breed. Het grootste deel bestaat uit jonge mensen, tussen de 23 en 40 jaar, met alle verschillende sociale achtergronden. Ook bieden we lessen voor kinderen, tieners en 60+-ers aan. Verder hebben speciale lessen voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen en organiseren wij ook bijvoorbeeld clinics voor mensen met een beperking.

Vanaf je 16e kun je zelfstandig bij ons trainen.

Vondelgym biedt meerdere disciplines onder één dak. Alles in de gym gebeurt in één ruimte, waardoor je echt de energie van alle lessen tegelijk meekrijgt. Zelfs ons horeca gedeelte is ruimtelijk verbonden met het sportgedeelte. Daarnaast vonden we het belangrijk om het ouderwetse sportverenigingsgevoel na te streven; een plek waar je mensen kent, gegroet wordt bij binnenkomst. Ook staat ook de kwaliteit van onze trainers zeer hoog in het vaandel, en volgen al onze trainers ons eigen opleidingstraject. We zijn voornamelijk gericht op groepslessen, iets dat het sociale aspect ondersteunt. Plezier in sporten staat voorop, niet per se het esthetische aspect ervan. Dat is een gevolg, geen doel.

Regulier abonnement:
Met een regulier abonnement kun je van 6:30 tot 22:30 uur (weekend tot 20:00) bij ons trainen op onze locaties in Oost, West en Zuid. In Rotterdam is dat vanaf 6:00 uur. De kosten hiervan zijn €74,50 per 4 weken.


Daluren abonnement:
Dit abonnement is geldig van 9:00 tot 17:00 uur, maandag t/m vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 20:00 uur. De kosten hiervan zijn €58,50 per 4 weken.

CrossFit Plus abonnement: 
Binnen het reguliere en daluren abonnement zit een beperking op de deelname aan CrossFitlessen van maximaal 3 keer per week. Met het CrossFit Plus abonnement kun je elke dag deelnemen aan een CrossFit les. De kosten hiervan zijn €15,- per 4 weken. Dit abonnement kan alleen per e-mail worden afgesloten via office@vondelgym.nl.


Regulier jaarabonnement:
Wanneer je deze afsluit geldt een korting. De kosten hiervan zijn €894,- per jaar.

Running abonnement:
Je kunt met alle hardlooplessen meedoen. De kosten hiervan zijn €45,- per 4 weken.

Strippenkaart voor 10 bezoeken:
Je kunt deze aanschaffen voor de prijs van negen bezoeken en mag met alle lessen meedoen. Een strippenkaart heb je voor €160,-.

Partnerabonnement:
Als je partner al bij ons traint (met een regulier abonnement) kan je deze aanvragen via de mail; office@vondelgym.nl. Je krijgt €10 korting op het reguliere abonnement. Stuur ons een bewijs van jullie status als partner. Dit kan bijvoorbeeld een kopie zijn van jullie gezamenlijke rekening.


Corporate abonnement:
Je kunt via je bedrijf bij ons sporten, of samen met je collega's een les volgen. Voor alle info en (prijs)afspraken kun je contact opnemen met corporate@vondelgym.nl

Wij bieden CrossFit, zaktraining, yoga/mobility/pilates, running Strongher, powerliften en reguliere krachttraing aan.
Verder bieden wij een apart programma voor de jeugd aan, waar al deze disciplines aan bod komen.

CrossFit

CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.


Zaktraining

Kickboks- en/of bokstrainingen zijn er in verschillende categorieën: technische zaktraining of meer gericht op conditie. Verder bieden we technieklessen waarbij de zak niet gebruikt wordt. Daarnaast bieden we ook fundamentals, voor beginners en zijn er sparlessen. De verschillen staan in het rooster aangegeven.


Yoga/Mobility/Hot yoga/Mogy

Yoga & Mobiliteit, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings. Daarnaast is er natuurlijk yoga. In Rotterdam staat er hot yoga in het rooster, verschillende yogavormen die gegeven worden in een tot 40 graden verwarmde ruimte.

Mogy Yoga Recovery

Snoeihard getraind? Voel je je down van de DOMS? Of simpelweg toe aan een momentje ontspannen. Dan is dit de yogales voor jou. Mogy Yoga Recovery is een rustige yogales waarbij grote spieren en gewrichten wat extra liefde krijgen met dynamische stretches, functionele bewegingen en wat yin poses. Ga van fight-or-flight naar je herstelmodus/ontspanningsmodus.

Mogy yoga Flow

Haal de dogma uit jouw downward facing dog. 

Zin om te bewegen, zweten en je hoofd insync met je lijf te krijgen? Kom functioneel trainen, met gecontroleerde/vloeiende bewegingen, je eigen lichaamsgewicht en de wil om naar je lijf te luisteren. Flow is een actieve les, waarbij je van de een naar de andere yogapose beweegt (vinyasa stijl).

Breathwork

De invloed van de adem is groot. In de Breathwork lessen werk je bewust met de adem om zo te ervaren hoe je je fysieke en mentale staat kunt beïnvloeden en verbeteren. Of je nu beter wil leren omgaan met stress, meer balans en rust wil ervaren of je fysieke en mentale activiteiten wil optimaliseren. Doe mee en ervaar wat je adem jou kan brengen.


Running

Elke dag kun je bij Vondelgym onder begeleiding hardlopen. Onze trainers werken met jou aan duurvermogen, snelheid en kracht en helpen je graag jouw running doel te bereiken.


Fitness

Klassieke krachttraining. IJzer… dumbbells, barbells, bankjes, squatracks, en ga zo maar door. Deze tak behoeft weinig uitleg. Vrij trainen is mogelijk bij Vondelgym, maar er wordt ook één en ander in groepsverband aangeboden zoals bijvoorbeeld onze circuitlessen en Sterk 60+.


Strongher

Strongher is een krachttrainingles speciaal voor vrouwen in de breedste zin van het woord. De les is ook geschikt voor pre- en postnataal sporten.


Powerlifting

Dit is een krachtsport die zich concentreert op drie grote bewegingen; de bench press, deadlift en squat.


Youngsters

Youngsters is onze jeugdtak. We geven les op scholen in de stad en natuurlijk in de gym. Bij alle lessen staat het plezier centraal; spelenderwijs bewegen. Denk aan Kids CrossFit, Taekwondo, MMA (Superhelden training) Voetbalgym, Bootcamp en Kickboksen.

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Meld je aan


CONTACTGEGEVENS

CONTACTGEGEVENS

Scan QR code:

Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline